Wednesday, September 05, 2007

Ο ... Κοκκινος Πάνος


ΤΙ το’θελε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Β’ Αθηνών, κ. Γεράσιμος (Μάκης) Μπαλαούρας, στην ειδική εκλογική εκπομπή της ΝΕΤ, προχθές, να τα βάλει με την κυβέρνηση, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ, όχι για το θέμα των πυρκαγιών, ούτε για την πολιτική τους στο ασφαλιστικό, ούτε για την Παιδεία και την Υγεία, αλλά για τον Ολυμπιακό, και τα χρέη που του χαρίζονται, όπως και για την ΑΕΚ, που επίσης έκανε γαργαρα (ελέω Αρθρου 44) τα δικά της, όπως και ο ΠΑΟΚ, που θα μπεί και αυτός σε «ειδική ρυθμιση».

ΑΜΑΘΗΤΟΣ, φαινεται, ο κ. Μπαλαούρας, στη δύναμη του όχλου και της ποδοσφαιρικής μας «καθήλωσης», δεν εξετίμησε την κατά μέτωπον επίθεση που τον περίμενε από τον παραπλεύρως καθήμενό του, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, πρώην δημοσιογράφο, και υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην ίδια περιφέρεια. Ο αποκαλούμενος και «κόκκινος Πάνος», υποτίθεται για τις … αριστερές του, εκ δεξιών ορμώμενος, πολιτικές αποκλίσεις, και όχι για τα φιλο-Ολυμπιακά του αισθήματα (αντίθετα, εξ όσων γνωρίζω, «βάζελος» είν’ ο άνθρωπος), πήρε το γνωστό ύφος που κάτι υποψιάζομαι πως του υπέκλεψε και ο Ναπολεόντειος Σαρκοζί, και άρχισε ένα «κατεβατό» αλά-Μάρθα Βούρτση που, στ’ αλήθεια σας λέω, με συγκλόνισε σύγκορμο.

ΕΙΠΕ πως ο Ολυμπιακός, κύριε, δεν ειναι ο Κόκκαλης, και ο προπονητής, και ο σπόνσορας και δεν ξέρω τι άλλο, «αλλά είναι ο Πειραιάς, με τους απλούς, μεροκαματιάρηδες ανθρώπους του, τους αγωνες και τους καυμούς τους, τις ελπίδες και τα οράματά τους, και τι θέλετε να πείτε, κύριε, να πέσει ο Ολυμπιακός, η η ΑΕΚ των χαμένων πατρίδων;», και δώσου, με προσποιητή συγκίνηση, να επελαύνει ακάθεκτος, έτσι που μόνο το άλογο του έλειπε, …, και εγω άλλαξα το κανάλι πρίν έρθει κι αυτό, αλλά και επειδή με ενδιέφερε περισσότερο το αναμενόμενο τρίποντο του Ντικούδη κατά της Σερβίας.

ΕΙΠΕ και κάτι άλλο, ο «κόκκινος Πάνος», που πέρασε στο ντούκου: «Η Νέα Δημοκρατία, και εγώ προσωπικά, δώσαμε αγώνα στη Κύπρο υπέρ του “όχι” στο Σχέδιο Ανάν.» Μπά; Καινούργιο κι αυτό – αν δεν ζούσαμε σε μιάν αστεία, πολιτικά, χώρα, και παίρναμε τοις μετρητοίς όσα λέει ο καθένας στα τηλεοπτικά τσίρκουλα, ο πρώην υπουργός της ΝΔ θα είχε πρόβλημα αν δεν διευκρίνιζε αμέσως τι εννοούσε. Ποιος νοιάζεται, όμως, για το Κυπριακό η για άλλα σοβαρά θέματα, όταν στο τραπέζι παίζουν ακόμα τα χρέη προς τις ΠΑΕ και οι "χαμένες μας πατρίδες";

38 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kirie Mixailidi,

Kalimera sas, mporite na mou pite pia ora exete radiofoniki ekpobi ston antena - stis 11 to proi pali ?

Efxaristo
Kelly

9:47 AM  
Blogger So_Far said...

Α! όλα κι όλα! Κάτω τα χέρια από τον κόκκινο Πάνο.. !!!
Την είδα την εκπομπή , τί να προσθέσω σε όλο αυτό ? Τί ? Πόσα πια μπορεί να αντέξει ο πολίτης αυτής της χώρας;

9:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Εχει άραγε σημασία τι πρεσβεύει η κάθε ομάδα που έχει χρέη. Έτσι κι αλλίώς όλες εκφράζουν (και εκμεταλεύονται κυρίως) ανθρώπινα πάθη. Σε αυτά τα πάθη λοιπον είναι που δεν θέλει να εναντιωθεί και ο κύριος Πάνος, γιατί πριν και πάνω από όλα μετράει η ψήφος τους.

12:02 PM  
Blogger spy said...

FILE XRISTO
O "KOKINOS PANOS" APO MASMAS PPIRE FORA K LEEI OTI THELEI.. EIPE THN PROTI KOTSANA, EIDE OTI KANENAS DEN TOY PETAKSE GIAOYRTI STI MAPA K SINEXISE.. AN APO THN ARXI TOY TO PETAGANE TOTE SIGOYRA DEN THA PROTERXETO H GLOTA TOY NOOS.. OPOS K POLON POLON ALLON.. PARADIGMA I YPOYRGOS APO TO EKSOTERIKON, POY LEEI K O FILOS SKITSOGRAFOS TIS ELEYTHEROTIPIAS GIORGOS KALAHTZIS, DORA BAKOGIANI GIA TIN "ASIMETRI APEILH".. KAPIOS POY DEN ZEI STIN ELLADA K AKOYEI OTI O YPORGOS TON EKSOTERIKON TIS XORAS,TOY KRATOYS,LEEI KATI TETIO TOTE KATI POLY SOVARO SIMVENEI..
MOY FENETE FILE XRISTO OTI ASIMETRI APHLH EINAI OI IDIOI OI POLITIKOI ME AYTA POY LEEI O STOMAS TOYS K DEN KSEREIS TI THA SOY KSIMEROSEI AYRIO, TI KOTANA K TI MPOYRDA THA AKOYSEIS..
K OXI TIPOTA ALLO, SIGONTAROYN K TA KANALIA.. "RE O PANOS ME AYTA POY LEEI, EXEI ANEVASEI THN THLETHEASI, NA TON KSANAFEROYME".. K O PANOS, O OPIOSDIPOTE POLITIKOS PANOS, "GIA NAME KALOYN SINEXIA STA PANEL, ARA LEO SOFA PRAGMATA".. K SINEXIZEI.. SINEXIZEI.. SINEXIZEI.. SINEXIZEI.. SINEXIZEI..
FILE XRISTO NA PERNAS KALA!!!

1:19 PM  
Blogger αθεόφοβος said...

Ο «κόκκινος Πάνος» και ο οποιοσδήποτε άλλος Πάνος ξέρει πολύ καλά τι λέει και τι κάνει .
Αυτός ο λαός έχει τόσο πολύ ευνουχιστεί ιδεολογικά ώστε έχει καταλήξει αντί για ιδεολογίες να έχει θρησκείες.
Όπως δε είναι γνωστό οι θρησκείες δεν αμφισβητούνται από τους οπαδούς τους οι οποίοι επίσης επιδιώκουν και την εξάπλωση τους και την ενδυνάμωσή τους.
Ποιος λοιπόν θα πάει κόντρα σε μία τέτοια εταιρία σαν τον Ολυμπιακό που πλήθη την βλέπουν σαν θρησκεία για την οποία μερικοί είναι ικανοί ακόμη και να σκοτωθούν η να σκοτώσουν τους οπαδούς των αντίπαλων θρησκειών ;
Έτσι λοιπόν ποτέ δεν θα γίνει θέμα για τα λεφτά που χαρίζονται στις ομάδες κατά τον ίδιο τρόπο που δεν γίνεται θέμα τα λεφτά που χαρίζονται στον Χριστόδουλο για να κάνει αγαθοεργίες με ξένα κόλλυβα.
Και ο οποιοσδήποτε Πάνος θα μας δουλεύει ανενδοίαστα γελώντας από μέσα του για αυτά που λέει.

1:41 PM  
Blogger konos said...

Εν ολίγοις τσάμπα μάγκας. Αυτό που θα ήθελα να μάθω, καθώς δεν παρακολουθώ τηλεόραση συστηματικά, είναι αν τελικά υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος - συντονιστής, όπως θέλετε πείτε τον - που να μην ανέχεται τέτοιου είδους μεγαλοστομίες και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Αν όντως υπάρχει, ποιες οι πιθανότητες να έχει εκπομπή σε μεγάλο κανάλι, σε ώρα υψηλής ακροαματικότητας και με καλεσμένους σαν τον κ. Παναγιωτόπουλο;
Επιπλέον, αυτό που βρίσκω διασκεδαστικό - για να μην κλάψω δηλαδή- είναι η αίσθηση του απυρόβλητου,του αλάθητου, της αυθεντίας, που αναδύει ο εν λόγω πολιτικός. Μπαίνω στον πειρασμό να πω ότι αν ποτέ υπάρξει εικονογράφηση σε ελληνικό λεξικό για την ερμηνεία όρων, ίσως η φωτο του κυρίου αυτού να αποδίδει με αμεσότητα και πληρότητα τον όρο υπεροψία.....
Υπήρξε άραγε κάποια στιγμή, κάποια εκπομπή, που όσα έλεγε έσκασαν σαν μεγαλοπρεπή σαπουνόφουσκα; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι τέτοιο υπόψη μου, απλά θέλω να ελπίζω ότι έχει γίνει στο παρελθόν και ότι επίκειται στο μέλλον. Εννοείται ότι θα προτιμούσα το θεάρεστο αυτό έργο να διεκπαιρεωθεί από κάποιον μη επώνυμο, καθημερινό Έλληνα, έτσι για να τσούξει περισσότερο!!!

2:46 PM  
Blogger Μιλ1 said...

Σκεφτείτε ο "κόκκινος Πάνος" να συμφωνούσε με τον κ. Μπαλαούρα! Κόκκινοι, κίτρινοι και ασπρόμαυροι "θρησκευόμενοι" θα τον μαύριζαν στις 16! Εχει και μια εμπειρία στην πολιτική ο άνθρωπος. Γνωρίζει πως ειδικά πριν τις εκλογές "δεν πετάμε τίποτα"...

4:52 PM  
Blogger Μύθος said...

Αγαπητέ Κύριε Μιχαηλίδη:

Λυπάμαι για αυτό που θα πω, αλλά καλά να πάθετε αφού βλέπετε προεκλογικά συζητήσεις υποψηφίων βολευτών (ούπς, βουλευτών εννοούσα!).

Το φοβερό είναι ότι εσείς είσαστε και υποχρεωμένος, λόγω του επαγγέλματός σας... Όλοι οι άλλοι γιατί το κάνουν άραγε; Πιστεύουν ότι θα ακούσουν κάτι σωστό ή και κάτι ενδιαφέρον;

Πολλά φιλιά,
Μύθος

6:14 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sas efxaristo mesa apo tin kardia mou olous pou de mou apadise kanis ti ora exi ekpobi o Kirios Mixailidis ston Antena ton radiofoniko stathmo.. Esis Kirie Mixailidi de tha mou apadisete ?
Ax, apistefti Ellada olo me tous politikous asxolise kai olo tous vrizis.

Kelly

9:47 AM  
Blogger Matrix said...

Κύριε Μιχαηλίδη,

...και όταν με τα χρέη αυτά θα μπορούσαν να έχουν χτιστεί τουλάχιστoν 10 σχολεία ή να προσληφθούν αρκετοί δασοπυροσβέστες...

Αλλά ξέχασα, αφού πήραμε τους αγροφύλακες... μεγάλωσα μάλλον, ξεχνάω.

11:55 AM  
Blogger Μύθος said...

Καλημέρα:

Είπα να μιλήσει ο οικοδεσπότης και δεν είπα για την ώρα εκπομπής. Νομίζω 10 ή 11 (ανάλογα με το πρόγραμμα) μετά από τους Δεν Γνωρίζω/Δεν Απαντώ (τα λέω καλά;;;)

Το πρόβλημα είναι ότι λόγω εκλογών ο ΑΝΤ1ς (προφέρεται αντέννας) είχει αναδιαμορφώσει το πρόγραμμά του, οπότε θα τον βρεις κατά τις 10 σταθερά... νομίζω τουλάχιστον!

Μια που ξαναστέλνω μήνυμα, να ζητήσω και από όλους να μπουν στο blog μου να ψηφίσουν στο gallopάκι μου;

Κύριε Μιχαϊλίδη, συγνώμη, αλλά δεν σας συμπεριέλαβα στους καταλληλότερους πρωθυπουργούς. Τελικά νομίζω ότι καλό είναι αυτό. Μάλλον χρωστώ συγνώμη στον Βασίλη (Αδαμόπουλο) και τον Γιώργο (Χουδαλάκη).

Φιλιά πολλά

12:23 PM  
Blogger spy said...

FILE XRISTO
SOY DINO MIA IDEA GIA REPORTAZ..
KANE MIA VOLTA STA SITE TON
YPOPSIFION VOYLEFTON..
KALI SOY MERA!!!

12:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sas efxaristo poli Kirie Mytho !
Ax afiste pia tous politikous - oli ine pare ton ena kai xtipa ton alon !!! Oute goiteftikoi den ine, san mafiozoi kai liga leo.

Kelly

1:06 PM  
Blogger s_pablo said...

Χρήστο καλησπέρα,

Πρώτη φορά επισκέπτομαι το μπλογκ σου, παράδοξο αν σκεφτείς ότι εσύ και ο Δήμου (άθελα σας) με βάλατε στη μπλογκοαναζήτηση.

Τέλος πάντων, μια καλησπέρα πέρασα να πω, ο μπορδοροδοκόκκινος Πάνος μου είναι παντελώς αδιάφορος.

Θα τα ξαναπούμε ελπίζω σύντομα.

2:46 PM  
Blogger christos michaelides said...

kelly μου.

Επι του παρόντος, εχω εκπομπή, μαζί με την Μαριάννα Πυργιώτη, εκτάκτως, ως τις εκλογές, κάθε μέρα 10-12 το πρωί. Από εκεί και υστερα, δεν ξέρω, αλλά μάλλον θα μείνω στην ίδια ωρα, με την παλιά, γνωστη μορφή εκπομπής.

χρ

3:18 PM  
Blogger christos michaelides said...

νασαι καλα pablo, και να περνάς συχνά. θα σε επισκέπτομαι κι εγω. ευτυχως που υπάρχει αυτό το υπέροχο παράθυρο των μπλογκς, στο οποίο δεν μπορεί να επιβληθει κανένας από τους συνηθισμένους "παραθυράκηδες"

χρ.

3:23 PM  
Blogger Leonidas said...

Ρε Χρήστο ,

Εγώ όποτε τους βλέπω στα κανάλια να φαγώνονται, ένα πράγμα μου 'ρχεται στο μυαλό...

Τους βλέπω να συζητούν σε στυλ:

-Είσαστε άχρηστοι...
-Ναι, αλλά εσείς είσαστε πιο άχρηστοι απο μας...

και δε μπορώ να διώξω την εξης σκέψη:

"Ρε μας δουλεύουνε ρεεεεεεεεε"

6:47 PM  
Blogger Αλεξάνδρα said...

Ευτυχώς που ο προεκλογικός αγώνας δεν θα κρατήσει πολύ.

Σε ακούω κάθε μέρα και πολλές φορές νιώθω να σε καταπιέζει όλο αυτό το προεκλογικό σκηνικό.
Ξέρω ότι θα ξεφυσήξεις από ανακούφιση μόλις επιτέλους τελειώσουν οι εκλογές. (Μεταξύ μας και εγω επίσης)

Πέρασα ν΄αφήσω την καλησπέρα μου...

8:58 PM  
Blogger Pike said...

Σχόλιο πρώτο: και ποιός νομίζει ότι είναι ο κ. Μπαλαούρας για να τα βάλει με τον βουλευτή και τέως υπουργό και "αστέρι" της "λαϊκής δεξιάς"? Επειδή πολέμησε τη χούντα και βασανίστηκε για να μπορεί ο κ. Πάνος να μας λέει σήμερα ό,τι θέλει μπορεί και να διαφωνεί μαζί του??::

Σχόλιο δεύτερο (και γενικότερο): αν κατέγραφε κανείς τι βλέπουν τα ματάκια μας και τι ακούνε τα αυτάκια μας προεκλογικά (αλλά και σε κάθε στιγμή της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα) θα χρειαζόταν ολόκληρες βιβλιοθήκες (ή χιλιάδες ΜΒς):-)

10:02 PM  
Blogger magsoulini said...

Το μόνο που καταφέρνουν όσοι προσποιούνται συγκίνηση κι ανθρωπιά είναι να προκαλλούν αηδία! Βαρέθηκα να ακούω σε κάθε παράθυρο για τον "μέσο πολίτη" που θα τα όύνε απλά να τα καταλάβει. Είναι γελοίοι, λες και ξέρουν να μιλήσουν επιστημονικά, σύνθετα, πολυπαραγοντικά και δεν καταλαβαίνουμε εμείς. Σιγά μην κοροιδέψει ο Πάνος τους Πειραιώτες. Λες κι όλα είναι επικοινωνιακά και όχι ουσιαστικά! Δήθεν, είναι όλοι τους και "ειδικοί" για όλα!

12:38 AM  
Blogger Aggelos Spyrou said...

Προσπαθώ να ακούσω κάτι νέο στα τραπέζια και τα παράθυρα που φτιάχνει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο,

από τους υποψήφιους πολιτευτές,

αλλά το μόνο που εισπράτω είναι άρνηση και ευχολόγια,

τόσο από αυτούς για εμάς και την αλήθεια της ζωής μας

όσο και από μένα ως προς το να πάω μπροστά στην κάλπη να νιώσω πολιτευόμενος άνθρωπος.

Θα ψηφίσω, δεν το χάνω,
αλλά με μαύρη καρδιά.

8:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kirie Mihailidi,

Kalimera se esas kai se olous tous alous pou sas diavazoun se afto to blog. Epidi ektimo tin apopsi sas sas parakalo pite mou pistevete oti opii politikoi kai na ine stin eksousia pada etsi den tha ine ta pragmata mias kai ta nimata den ta kinoun aftoi ala ta simferoda ton sigegrimenon ikogenion stin Elada. Den ime sto KKE ala etsi den ine kapos ta pragmata ? Pos mporoume na polemisoume afti tin katadia tis xoras mas otan den kseroume pos na polemisoume olous aftous ?

Pite mas ti gnomi sas

Efxaristo
Kelly

9:07 AM  
Blogger Tonino said...

declare nd ; --Δήλωση μεταβλητών
pasok ;
kke ;
laos ;
da ;
begin --Δήλωση Έναρξης
for i in proeklogiki_periodos loop -- Δήλωση Επαναλαμβανόμενης Διαδικασίας
play_the_Κassete;
--Είναι κασσέττα ούτε καν DVD ...Tόσο Αρχαία
end loop; --Τέλος Διδικασίας
exception when_ others then
-- Όταν κάτι απρόσμενο συμβεί κατά την εκτέλεση του κώδικα
-- δηλώνουμε τη φταίει στην παρούσα περίπτωση βέβαια
-- στην κανονική (πραγματικού κώδικα) λέμε τι πρέπει να γίνει
dexia;
kybernhseis tou xtes;
kefalaio;
asymmetri_apeili;
--Πως λέμε ο μήτσος ο τάσος ο κώστας ένα πράμα.... ?????
end; --Δήλωση Λήξης
Συγγνώμη είμαι εκτός θέματος κύριε Μιχαηλίδη αλλά είδα το debate και κόλλησα "ιο".

4:44 PM  
Blogger brexians said...

KALISPERA KALO KOURAGIO MIA VDOMADA EMEINE XARITE TIN.
"TWRA OSON AFORA TON RED PANOS EM EIDES TI KANEI ENAS KALO GAMOS" GIA NA KANW KAI TIN RIMA.
KALINIXTA KAI NA PERNATE KALA

9:47 PM  
Blogger αθεόφοβος said...

Στο σχόλιο του konos-
Οταν έκανε τον δημοσιογράφο έπαθε μεγάλη νίλα όταν πήγε να κάνει κακόγουστο χιούμορ παραγγέλοντας πίτσες όταν είχε καλεσμένο τον Λεβέντη.
Πολλοί έκαναν τότε πλάκα παραγγέλοντας πίτσες και έδιναν διεύθυνση το κανάλι του Λεβέντη.
Ο Λεβέντης όμως τον ρεζίλεψε πλήρως και στην εκπομπή αυτή αποδείχτηκε σοβαρότερος από αυτόν !

11:37 AM  
Blogger Agobooks said...

Τις ίδιες εξυπνάδες τις είπε ο Πανίκας, και σε μια τηλεοπτική εκπομπή αλλα, αφού ξέρει πως ότι και να πει, βουλευτή θα τον ξαναβγάλετε, γιατί να ντραπεί ή να φοβηθεί;

7:14 PM  
Blogger ΘΚ said...

Χρήστο βάζω μια ιδέα για την ημέρα των εκλογών:

Να φτιάξουμε ένα t-shirt κατά προτίμηση μαύρο με στάμπα δικής μας και να πάμε με αυτή την αμφίεση να το.. ρίξουμε. Θέμα ελεύθερο... (δόξα τω θεώ έχουμε πολλά να σούρουμε γραπτώς)
Τι λέτε;
(Η μεγάλη πλάκα θα είναι να μην μας αφήνουν να μπούμε στο εκλογικό τμήμα αν δεν τα βγάλουμε... βλέπω ζωντανές συνδέσεις...)

9:38 AM  
Blogger spy said...

FILI KELLY
OLOI GNORIZOYME TO POS THA "POLEMISOYME" OLOYS AYTOYS..
PREPEI OMOS PROTA NA "POLEMISOYME" TON EAFTO MAS..
NA ALAKSOYME TON TROPO SKEPSIS
MAS..
NA KSEVOLEFTOYME K NA KATALAVOYME TI SIMVENI GYRO MAS..
PROTA THA ALAKSOYME EMEIS, K META THA ALAKSOYME TON KOSMO..
KALI SOY MERA KELLY!!

12:46 PM  
Blogger the navigator said...

Το είπε ο Τζιμάκος...

Βούλγαροι...βούλγαροι
χανούμισσες...βαζέλες...
ολό το έθνος προσκυνά
σώβρακα και φανέλες...

Άρτον και θεάματα...
Τόσο αρχαία πρακτική μπορεί να είναι λαθεμένη ???

Αυτόκλητοι σωτήρες όλοι τους...

Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι !!!!!

1:52 AM  
Blogger spy said...

FILE XRISTO
THA XARO POLY AN MPEIS STO DIKO MOY BLOG K MOY APANTOYSES SE KAPIA KRISIMA EROTIMATA..
P.S.: K OPOIOS ALLO THELEI..( MYTHE? MILENA?(
KALI SAS MERA!!

1:20 PM  
Blogger zizugataki said...

Αυτό που εξοργίζει περισσότερο είναι που κάποιοι άνθρωποι έβγαλαν λεφτά μέσω της τηλεόρασης και μετά επειδή το όνομά τους έγινε γνωστό μπήκαν και σε ένα ψηφοδέλτιο και έγιναν βουλευτές για να εξασφαλιστούν δια βιου. Εντελώς τυχοδιωκτικά.
Και μετά προσπαθούν να σε πείσουν ότι σκέφτονται και το καλό σου.
Ε όχι βρε παιδιά δεν είμαστε όλοι χάνοι.

9:07 PM  
Blogger Όφιος... said...

Προς θεού, τουλάχιστον οι παλαιότεροι θυμόμαστε όλους τους νυν υπουργίσκους και διαπρεπείς σφογγοκωλάριους, σαν απλούς αφισσοκολλητές με μόνο ειδικό προσόν το ξύλο που θα μπορούσαν να οργανώσουν όταν θα συναντούσαν ομάδες των άλλων στον ίδιο δρόμο. Άντε, κατεβαίνουν την Ερμού, έχουν γεμίσει τον τόπο, άντε! ακόμη εδώ (το 'εδώ' ήταν τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ)είστε;;;

11:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kalimera,


Sas efxaristo Kirie Mixailidi,akoma den exo prolavi na sas akouso. Elpizo sidoma na mporeso.
File Spy exis dikio prepi na alaksoume emis - as to kanoume lipon, as poume oti ego thelo na voithiso na alaksi o kosmos siga siga - an thelo na voithiso na miothi i ftoxia pos tha to kano - prepi oli na mazi na to kanoume gia na gini pragmatikotita. Pos vazodas se logariasmous pou den ksero an kataligoun ta lefta sta xeria pou prepi 'i meso tilemarathonion ? Na sou po ena paradigma mia ksaderfi mou iothetise an gnorizis ena pedaki apo tin Afriki stelnodas kathe mina kapia lefta gia na exi to pedaki afto fagito kai na mporesei na pai sto sxolio - pos ine sigouri i ksaderfi mou oti ta lefta pou stelni pane sto pedaki ? An i pio plousioi apo emas edinan apo to perisevma tous den tha ipirxe tosos kosmos pou tha pinouse - alla gia na iparxi akoma ara telika den ta dinoun aplos lene oti ta dinoun !!
I ksaderfi mou omos den to diafimise oti voithise ena pedaki ( tixea apo kapion alo to ematha ) alla i Kiria Vardinogiani pou kinos ksinete apo tin poli doulia to diafimizi se kathe efkeria etsi den ine ? Kai i kathe adistixi !!!
Dose mou lipon ena paradigma pos na stin praksi na alaksoume emis ala afto na exi adiktipo kai sto kinoniko sinolo.

Efxaristo
Kelly

11:17 AM  
Blogger Theogr ο κηπουρός said...

ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ... ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.(ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ...Κ.Λ.Π.ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΘΟΔΩΡΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Α.Α. (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ www.a.a.-greece.gr ) ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ -ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

6:10 PM  
Blogger demetrat said...

This comment has been removed by the author.

11:10 AM  
Blogger demetrat said...

Κύριε Μιχαηλίδη ,
ο κοκκινοπάνος πολύ καλά κάνει και αλωνίζει μ αυτό το ύφος .
Εδώ βάζουνε στό ίδιο τραπέζι ρουφιάνους, φασίστες, σοσιαλιστές, κομμουνιστές,μαστοράκηδες,και θέλουνε κιόλας να ανταλλάξουνε και απόψεις.
Δέν υπάρχει ένας,( μόνο ένας να κάνει τήν αρχη ),δημοσιογράφος, πού να έχει τη μαγκιά , να βάλει τους αξιοπρεπείς με τους αξιοπρεπείς, καί τους ρουφιάνους με τους ρουφιάνους ;
Ο Μπαλαούρας φταίει.
Καί ο κάθε Μπαλαούρας φταίει.
Που ανέχεται να καθεται και να περιμένει τη σειρά του γιά να μιλήσει , μετά από κάποιον Καμμένο, κάποιον Ψωμιάδη, κάποιον Κάκκαλο,.Καί δέν σηκώνεται να φύγει όταν βλέπει τί σκατά έχουνε χρίσει για συνομιλητές του.
Έλεος.
Χρησιμοποιούν τους αγωνιστές και τους αξιοπρεπεις για τό άλλοθι των εκπομπών τους.
Γιατί όμως αυτοί τους το δίνουν;
Δέν καταλαβαίνουν ότι μέ τή βοήθειά τους, οι 5ης διαλογής εκπομπές αναβαθμίστηκαν στα μεγάλα κανάλια;
Ας το σταματήσουν πια αυτό , να εκθέτουν τους εαυτούς τους , σέ ένα παιχνίδι που ούτε το ξέρουν ούτε πρόκειται να το μάθουν ποτε.
Ας βάλουν τους όρους για δικό τους παιχνίδι.
Ετσι κιαλλιώς φαγητό χωρίς αλάτι δέν γινεται.
Μή φοβούνται,
Θά εμφανιστούν στις τηλεοράσεις γιατί αυτοί οι τύποι που κάνουν τις δήθεν πολιτικές εκπομπές, έχουν ανάγκη απο το λόγο τους.

Δήμητρα

1:10 AM

5:27 PM  
Blogger the muppet show girls said...

Σώβρακα και φανέλες...
Αναρωτιέμαι, όχι μόνο ο Πάνος, μα όλοι τους, που κόβονται τόσο πολύ για τις ομάδες, τι λένε μετά από σχεδόν έξι μήνες ουσιαστικής απραξίας από το θάνατο στη Λαυρίου...
Τα σέβη μου.

10:59 PM  
Blogger spy said...

FILI KELLY
TO PARADEIGMA MOY EINAI ESY K I KSADELFI SOY..
FANTASOY AYTI POY EDOSAN XRIMATA GIA TO THLEMARATHONIO THS VARDINOGIANI, NA PIGENAN OI OI IDIOI EKEI K NA TAEDINAN STOYS PYROPLIXTOYS..
SE TREIS MINES OLA THA HTAN OPOS PRIN..
THIMASE TO TSOYNAMI STIN INDONISIA PRIN DIO-TRIA XRONIA? POSA MAZEYTIKAN?
TI EGINE?
O ENAS TROPOS EINAI AYTOS..
KALI SOY MERA!!

1:30 PM  

Post a Comment

<< Home